فروشگاه ساز رایگان فایل ، همکاری در فروش فایل | سل یو

دانلود پاورپوینت کاربرد تخمیر و مخمر در صنایع غذایی

دانلود پاورپوینت کاربرد تخمیر و مخمر در صنایع غذایی مخمرها قارچ هایی هستند كه در تمام طول چرخه ای رویشی خود و یا در بخشی از آن تك یاخته ای می باشند، مخمرها در حضور غلضتهای بالا املاح مثل قند و نمك قادر به رشد می باشند و بنابراین ، رطوبت كمتری نسبت به باكتری نیاز دارند

توضیحات بیشتر دانلود 8,000 تومان

دانلود پاورپوینت تخمیر فراورده های حیوانی

دانلود پاورپوینت تخمیر فراورده های حیوانی مهمترین فراورده های تخمیر شده حیوانی عبارتند از فراورده های تخمیر شده شیر، فراورده های تخمیر شده گوشت و فراورده های دریایی تخمیر شده كه به ترتیب در زیر از دیدگاه تخمیری مورد بحث و بررسی قرار می گیرند

توضیحات بیشتر دانلود 8,000 تومان

دانلود پاورپوینت تکنولوژی پروبیوتیک

دانلود پاورپوینت تکنولوژی پروبیوتیک در فرآورده های پروبیوتیک تمرکز دادن پایدار خوب باکتری در محصولات مصرف کننده در طول عمر قفسه ای شان مهم است بعلاوه طعم خوشایند و بافت جذاب فرآورده های لبنی، توجه به پیام سلامتی فرآورده ضروری است

توضیحات بیشتر دانلود 8,000 تومان

دانلود پاورپوینت جایگزین های چربی

دانلود پاورپوینت جایگزین های چربی عوامل قوام دهنده ای که به عنوان جایگزین چربی ها مورد استفاده قرار می گیرند ، به دو گروه می توان تقسیم نمود گروه اول آنهایی که فقط تا حدودی ویژگی های چربی ها ( لیپید ها ) را دارا بوده و یا بروز می دهند این گروه را جایگزین نسبی چربی ها می نامند قوام دهنده های این گروه فاقد فعالیت کاری هستند گروه دوم شامل قوام دهنده هایی می شود که هم دارای

توضیحات بیشتر دانلود 8,000 تومان

دانلود پاورپوینت عوامل ضد میکروبی طبیعی و بازدارنده در شیر

دانلود پاورپوینت عوامل ضد میکروبی طبیعی و بازدارنده در شیر اهمیت تغذیه ای شیر و فرآورده های لبنی بر هیچ كس پوشیده نیست شیر، نه تنها یک غذای ضروری است بلکه به عنوان منبعی غنی از عناصر غذایی فعال زیست شناختی نیز به شمار می رودشیر بطور طبیعی حاوی چند عامل ضد میكروبی است كه خاصیت باكتری استاتیك یا باكتریسید دارند و لاكتنین نامیده می شوند

توضیحات بیشتر دانلود 8,000 تومان

دانلود پاورپوینت خشک کن های خورشیدی

دانلود پاورپوینت خشک کن های خورشیدی خشک کن فعال غیر مستقیم در این نوع خشک کن ها علاوه بر انرژی خورشید از یک مکنده یا دمنده برای ایجاد هوا در سرتا سر محصول استفاده می گردد خشک کن خورشید فعال مختلط دراین خشک کن علاوه برجابه جایی اجباری هواگرم شده بوسیله دمنده بستر محصول نیزدرمعرض تا بش مستقیم خورشید قرار میگیرد

توضیحات بیشتر دانلود 8,000 تومان

دانلود پاورپوینت خشک کردن انجمادی تحت خلاء پودر لیمو

دانلود پاورپوینت خشک کردن انجمادی تحت خلاء پودر لیمو خشک کردن انجمادی تحت خلاء یکی از بهترین روشهای خشک کردن بوده ومحصول نهایی را با بالاترین کیفیت در مقایسه با سایر روشهای خشک کردن تولید میکند

توضیحات بیشتر دانلود 8,000 تومان

دانلود پاورپوینت خامه

دانلود پاورپوینت خامه خامه عبارت است از چربی تغلیظ شده شیر که در آن چربی به صورت گلبول هایی که توسط یک غشا محافظت می شوند وجود دارد

توضیحات بیشتر دانلود 8,000 تومان