فروشگاه ساز رایگان فایل ، همکاری در فروش فایل | سل یو

دانلود تحقیق کارخانه لبنیات پاک

دانلود تحقیق کارخانه لبنیات پاک شیر بطور كلی عبارت است از تراوش‌های غدد پستانی حیوانات پستاندار (معمولاً گاو) كه عاری از كلستروم می‌باشد و در اثر دوشش كامل حیوان سالم بدست می‌آید شیر و فرآورده‌های آن به همان سهولتی كه به مصرف می‌رسند تولید نمی‌گردند

توضیحات بیشتر دانلود 7,700 تومان

دانلود تحقیق سوسیس و کالباس

دانلود تحقیق سوسیس و کالباس سوسیون‌ها (sausages) كه در ایران به سوسیس و كالباس مرسوم است به فرآورده‌های گوشتی اطلاق می‌شود كه حاوی نمك و چاشنی‌ها (seasoning) باشند

توضیحات بیشتر دانلود 7,700 تومان

دانلود تحقیق کلیات جی ام پی در تولید فرآورده های گیاهی و روشهای مطلوب تولید (GMP)

دانلود تحقیق کلیات جی ام پی در تولید فرآورده های گیاهی و روشهای مطلوب تولید (GMP) جی ام پی عبارت از روش های بهینه یا مطلوب تولید كه به منظور بالا بردن كیفیت و اطمینان از كارآیی فرآورده بكار می رود كاهش ضایعات و جلوگیری از خطرهای احتمالی در تولید نیز از فواید اجرای جی ام پی محسوب می گردد

توضیحات بیشتر دانلود 7,700 تومان

دانلود تحقیق نوشابه

دانلود تحقیق نوشابه نوشابه‌های گازدار از انواع بسیار زیادی تشكیل شده‌اند از قدیم‌الایام نوشابه‌های گازدار با طعم‌های مختلف تولید می‌شده كه حاصل از تغییرات آب معدنی گازدار است

توضیحات بیشتر دانلود 7,700 تومان

دانلود کارآموزی در شركت فرآورده های گوشتی آمل (كاله)

دانلود کارآموزی در شركت فرآورده های گوشتی آمل (كاله) كالباس و سوسیس از نظر تكنولوژی تهیه، اختلاف شایانی با یكدیگر ندارند و مهمترین اختلاف آنها قطر پوشش است كه در كالباس بیشتر بوده و نیز میزان آب افزودنی است كه در سوسیس معمولاً بیشتر می‌باشد

توضیحات بیشتر دانلود 7,700 تومان

دانلود پاورپوینت مراحل ساخت پنیر

دانلود پاورپوینت مراحل ساخت پنیر ساختن پنیر به صورت صنعتى در آغاز قرن بیستم شروع شد و آن زمانى بود كه پاستور دانشمند معروف فرانسوى اكتشافات خود را درباره تخمیر شیرى آغاز كرد از آن زمان بود كه علم و دانش دست به كار شد تا پنیرهایى بسازد كه از جهتى بهداشتى باشد و حداكثر بهره بردارى از صنعت پنیر سازى به دست آید

توضیحات بیشتر دانلود 8,800 تومان

دانلود پاورپوینت روش های بهبود کیفیت پنیر پیتزای کم چرب

دانلود پاورپوینت روش های بهبود کیفیت پنیر پیتزای کم چرب پنیر پیتزا ، امروزه بعنوان یکی از محصولات کاربردی مهم در صنایع غذایی مخصوصاً پیتزا محسوب می شود پنیر پیتزا یکی از انواع پنیرهای پرچرب بوده که این خصوصیت پر چرب بودن ، استفاده از آن را جهت حفظ سلامتی مصرف کننده محدود کرده است

توضیحات بیشتر دانلود 8,800 تومان

دانلود پاورپوینت بسته بندی اتمسفر اصلاح شده

دانلود پاورپوینت بسته بندی اتمسفر اصلاح شده مفهوم اتمسفر اصلاح شده ( Modified atmosphere packaging ) برای كالاهای بسته بندی شده، شامل فضای اتمسفر اصلاح شده یك فرآورده غذایی توسط خلا، فشار گاز یا تراوایی كنترل شده بسته است كه بدی وسیله فعالیت های شیمیایی، آنزیمی و میكروبی كنترل می شود

توضیحات بیشتر دانلود 8,800 تومان